πρωινό

15 αθλητικά πρωινά θα σου δώσουν ιδέες!

Εάν γυμνάζεσαι και τρως πρωινό, έχεις χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και ελέγχεις καλύτερα το σωματικό σου βάρος. Διαθέτεις επίσης, πνευματική διαύγεια και έχεις περισσότερη ενέργεια για την άσκηση. Εάν όμως παραλείπεις το πρωινό ο οργανισμός σου δεν λαμβάνει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται για να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σου. Ξεκίνα με ένα αθλητικό πρωινό και ενίσχυσε την απόδοσή σου στην άσκηση! Αυτές οι 15 ιδέες θα σε βοηθήσουν.

Hugh Jackman: Το πρωινό του είναι το μυστικό του σώματος του

Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Και τις περισσότερες φορές έτσι συμβαίνει. Για τον Hugh Jackman έχουμε μια παρηλλαγμένη εκδοχή αυτού του ρητού.

    Η υγιής μέρα φαίνεται από το πρωί. Το σώμα σου φαίνεται από το πρωινό σου. Πρόκειται άλλωστε για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι αυτό που πρέπει να σε γεμίζει ώστε να κρατηθείς και να μην αναζητάς τα εύκολα και κακά για την σωματική σου κατάσταση σνακ. Ο Hugh Jackman βρίσκεται στα 50 του σχεδόν.

Έξυπνες και εύκολες λύσεις για το πρωινό

Ίσως το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, το πρωινό, αποτελεί για πολλούς καθημερινή συνήθεια και αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής τους. Δυστυχώς όμως, για αρκετό κόσμο, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, η εύρεση έστω και λίγων λεπτών για την προετοιμασία και την κατανάλωση του πρωινού, αποτελεί πολυτέλεια.

Ιδέες για εύκολο και υγιεινό πρωινό

Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο της νηστείας» («break the fast»). Ο οργανισμός, μετά την ολονύκτια νηστεία και αφού έχει καταναλώσει όλη την αποθηκευμένη ενέργεια, έχει ανάγκη νέα εφόδια για να μπορέσει να ξεκινήσει σωστά την μέρα του.